Joogaa, Aurinkoa ja Meri! 
- Joogamatka Barcelonaan 1.7-8.7.2016


 

Lähde joogaamaan aurinkoiseen Espanjaan, Barcelonaan. Joogamatka on sijoitus omaan hyvinvointiisi. Voit nauttia rannoista ja kauniista retkikohteista, saat asiantunteva opastusta joogan saloihin. Teemme päivittäin kaksi 1,5h joogaharjoitusta, aamun harjoitus on luonteeltaan dynaamisempi ja illalla taas restoratiivisempi. Tämän lisäksi ohjelmassa on erilaisia meditaatioita, hengitysharjoituksia, joogafilosofiaa ja hyvinvointiin liittyviä tuokioita. Teemme myös retkiä upeisiin kohteisiin.

Joogamatkamme suuntautuu aivan Barcelonaan kupeessa sijaitsevaan Sitgesin kylään. Sitges on eloisa pikkukaupunki, josta löytyy myös todella kauniita rantoja. Majoittaudumme upeaan Villa Sunlightiin, joka toimii retriittikeskuksena. 

Ohjaajina joogamatkalla toimivat molemmat kiiteltyjä joogamatkoja ja retriittejä järjestäneet Antti Lecklin ja Jutta Jokinen.

Antti Lecklin on kouluttaja ja prana flow yoga teacher. Hän on toiminut harjoittanut ja ohjannut meditaatiota 20 vuotta. Tämän lisäksi hän on harjoittanut joogaa yli 15 vuotta, hän on opiskellut tunnetussa kansainvälisessä prana flow yoga teacher training:ssä joogaohjaajaksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa, opiskellen arvostetun Shiva Rean johdatuksella. Hän on järjestänyt useita joogamatkoja ulkomaille sekä kouluttanut mindfulnessia ja ohjannut joogaa työyhteisöille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla sekä erilaisissa tapahtumissa. Opetus voidaan järjestää myös englanniksi. Katso www.consciousness.fi

Jutta Jokisen kiinnostus joogaan heräsi jo teini-iässä, ja se vei hänet täysin mennessään melkein 10 vuotta sitten. Jutta on valmistunut joogan opettajaksi Intiassa,Sivananda Yoga Vedanta Forest Academysta. Hän opettaa useita joogatyylejä kuten hatha jooga, sivananda, bikyasa, power jooga, vinyasa, yin, aroma-yin, yin&yang, sekä hotjooga. Lisäksi Jutta ohjaa myös rentoutus-ja hengitysharjoituksia, meditaatioita, mindfulnessia, sekä venyttelytunteja myös yritys-ja muille ryhmille ja yksityistunteja. 

Majoitus
Majoittaudumme upeaan Villa Sunlightiin. Tarjolla on majoitus kolmen, kahden tai yhden hengen huoneessa. Meille valmistetaan joka päivä aamupala ja lounas. Saamme lisäksi saapumispäivänä ja lähtöpäivänä päivällisen Villa Sunlightissa. Katso lisätiedot: www.thevillasunlight.com
Viimeisen yön majoittaudumme Barcelonassa hotellissa, josta lisätiedot myöhemmin.

Hinnat
Sisältävät kurssilla annettavan, monipuolisen opetuksen: Kaksi päivittäistä 1,5h joogatuntia, luentoja joogafilosofiasta, meditaatioita, hengitysharjoituksia. Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla, sekä viimeisen yön hotellimajoitus Barcelonassa.

Majoitus 3hh  710€, early bird 680€ (31.3.2016 asti)
Majoitus 2hh  795€, early bird 765€
Majoitus 1hh lisämaksusta, kysy lisätietoja.

Lennot
Barcelonaan on saatavilla erittäin edullisia lentoja. Ilmoittaudu matkalle mahdollisimman nopeasti, jotta voit varata itsellesi edullisimmat lennot. Kysy lisätietoja, ehdotamme sinulle edullisimpia ja nopeimpia lentoja. Lentokentältä voidaan järjestää kuljetus suoraan Villa Sunlightiin edullisesti.


Huom! Nyt saatavilla early bird - nopean varaajan etu, voimassa 31.3 asti.

Tee varauksesi välittömästi sähköpostitse: info@consciousness.fi tai yhteydenottolomakkeella!


Tervetuloa mukaan joogamatkalle!