Mindfulness Koulutukset

MINDFULNESS.jpg
 
 

Mindfullness koulutuksia yrityksille ja työyhteisöille

Järjestämme Mindfulness koulutuksia yrityksille ja työyhteisöille mm. stressinhallinnan, itsetietoisuuden, sekä kommunikaation näkökulmista. Voimme myös räätälöidä koulutuksen juuri sinun yrityksesi toiveiden mukaisesti, yksilöllisiin tarpeisiinne sekä tilanteeseen sopivaksi.  

Mindfulnessin avulla voidaan mm. lisätä luovuutta, positiivisia tunteita, kehittää oppimiskykyä, parantaa muistia, kehittää vuorovaikutustaitoja, vahvistaa itsetuntoa ja itsetuntemusta, lisätä stressinhallinta taitoja, kehittää kykyä rentoutua, auttaa vähentämään erilaisia psyykkisiä ja fyysisiä oireita kuten masennus ja kiputilat, sekä lisätä elämäniloa. 

Tarjoamme myös joogatunteja, mindfulnesskursseja sekä venyttely-ja rentoutusharjoituksia jotka voidaan räätälöidä täysin sinun ja ryhmäsi tai yrityksesi tarpeiden mukaisesti.Tarjolla myös tyky-ja kiky ohjelmaa (Mindfulness, kehonhuolto, keho-ja mieli, joogaharjoitukset) virkistyspäivät, lounasjooga, rentoutus,-meditaatio-ja mindfulness harjoitukset, sekä polttarijooga, joogasynttärit ja muut erikoistilaisuudet.

TULEN YRITYKSESI TAI OPPILAITOKSESI TILOIHIN OHJAAMAAN TUNNIN TAIKKA TARVITTAESSA JÄRJESTÄN TILAN/STUDION JOSSA TUNTI, KURSSI TAIKKA WORKSHOPPI PIDETÄÄN. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KOKEILEMAAN!