Joogaa, Aurinkoa ja Meri! 
- Joogamatka Barcelonaan 1.7-7.7.2016

Lähde joogaamaan aurinkoiseen Espanjaan, Barcelonaan. Joogamatkamme suuntautuu aivan Barcelonaan kupeessa sijaitsevaan Sitgesin kylään. Sitges on eloisa pikkukaupunki, josta löytyy myös todella kauniita rantoja. Majoittaudumme upeaan Villa Sunlightiin, joka toimii retriittikeskuksena. Joogamatka on sijoitus omaan hyvinvointiisi. Voit nauttia puhtaista rannoista ja kauniista retkikohteista ja saat samalla asiantuntevaa opastusta joogan saloihin.

Teemme päivittäin kaksi 1,5h joogaharjoitusta, aamun joogatuntion luonteeltaan dynaamisempi ja illalla taas restoratiivisempi. Tämän lisäksi ohjelmassa on erilaisia meditaatioita, hengitysharjoituksia, joogafilosofiaa ja hyvinvointiin liittyviä tuokioita. Tule kokemaan erilainen loma aisteja kutkuttavan kauniissa, rauhallisessa ympäristössä. Joogamatkan aikana voit unohtaa stressaavan arjen ja sukeltaa kanssamme ihanaan, rentoon hyvänolon lomatunnelmaan.

Matkan aikana teemme kokopäiväretken Barcelonan lähellä sijaitsevalla Montserratin vuorelle oppaan kanssa ja mm. pysähdymme lounastamaan tunnelmallisessa espanjalaisessa maalaistalossa matkan varrella. Vierailemme Montserratissa sijaitsevassa luostarissa jossa säilytetään mustaa madonnaveistosta. Paikalliset uskovat veistoksen parantavaan voimaan. Vietämme viimeisen matkapäivän ja yön Barcelonan kaupungissa, tutkimme ja tutustumme lumoavaan, värikkääseen Barcelonaan yhdessä.     

Retriittiohjelma alkaa perjantaina 1 heinäkuuta mutta voit halutessasi saapua jo torstaina 30 kesäkuuta iltapäivällä tai illalla. 

   Tyypillinen aikataulu:

08: 00-09: 30 Dynaaminen joogaharjoitusta

09: 30-11: 00 Aamiainen aurinkoterassilla josta upeat näköalat merelle

 Vapaa-aikaa:  voit mennä kävelylle, rannalle uimaan tai ottamaan aurinkoa, rentoutua uima-altaalla, lukea, tai järjestämme joogafilosofia luentoja ulkona luonnossa. Voit nauttia mansikoita, tuoreita hedelmiä,tuorepuristettua appelsiinimehua tai raikkaita smoothieita. Voit myös rentoutua hieronnassa tai hemmotteluhoidossa jos haluat. 

14: 00-15: 00 lounas

vapaa-aikaa: Voit nauttia siestaa ja antaa kehon ja mielen levätä ja palautua tai lähde tutustumaan Sitgesin ranta-kaupungin elämään. Voit tehdä mitä haluat tai olla tekemättä mitään.

17: 30-19: 00 Palauttava, restoratiivinen  joogaharjoitus esim. Yin joogatunti

19: 00-19: 30 Ohjattu meditaatio

20: 00 Illallinen ulkona

Ohjaajina joogamatkalla toimivat molemmat kiiteltyjä joogamatkoja ja retriittejä järjestäneet Antti Lecklin ja Jutta Jokinen.

Jutta Jokisen kiinnostus joogaan heräsi jo teini-iässä, ja se vei hänet täysin mennessään melkein 10 vuotta sitten. Jutta on valmistunut joogan opettajaksi Intiassa,Sivananda Yoga Vedanta Forest Academysta. Hän opettaa useita joogatyylejä kuten hatha jooga, sivananda, bikyasa, power jooga, vinyasa, yin, aroma-yin, yin&yang, sekä hotjooga. Lisäksi Jutta ohjaa myös rentoutus-ja hengitysharjoituksia, meditaatioita, mindfulnessia, sekä venyttelytunteja myös yritys-ja muille ryhmille pääkaupunkiseudulla. Voit tutustua Jutan opetukseen mm. www.yogaia.com sivuston kautta jossa hän ohjaa internet joogatunteja.

Antti Lecklin on kouluttaja ja prana flow yoga teacher. Hän on toiminut harjoittanut ja ohjannut meditaatiota 20 vuotta. Tämän lisäksi hän on harjoittanut joogaa yli 15 vuotta, hän on opiskellut tunnetussa kansainvälisessä prana flow yoga teacher training:ssä joogaohjaajaksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa, opiskellen arvostetun Shiva Rean johdatuksella. Hän on järjestänyt useita joogamatkoja ulkomaille sekä kouluttanut mindfulnessia ja ohjannut joogaa työyhteisöille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla sekä erilaisissa tapahtumissa. Opetus voidaan järjestää myös englanniksi. Katso www.consciousness.fi

Majoitus
Majoittaudumme upeaan Villa Sunlightiin. Tarjolla on majoitus kolmen, kahden tai yhden hengen huoneessa. Meille valmistetaan joka päivä aamupala ja lounas. Meille tarjoillaan kherkullista välimerellistä kasvisruokaa.Saamme lisäksi saapumispäivänä ja lähtöpäivänä päivällisen ja herkullisen viinitarjoilun Villa Sunlightissa.Villa Sunlightista löytyy useita aurinkoterasseja joissa kaikissa on merinäköala sekä upea ulkouima-allas joka sijaitsee talon yläosassa, vehreyden keskellä.Katso lisätiedot: www.thevillasunlight.com
Viimeisen yön majoitumme Barcelonan keskustassa Hesperia Barri Gótic hotellissa joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä. Hotelli sijaitsee kauniissa vanhassa rakennuksessa lähellä rantaa ja satamaa.Osa kaupungin parhaista ravintoloista, nähtävyyksistä ja liikkeistä on myös aivan hotellimme lähellä.Hotellilta onh vain n.5 minuutin kävelymatka vanhalle katedraalille sekä Barcelonan kuuluisimmalle kävelykadulle Las Ramblasille. Lähin metroasema on vain 5min kävelymatkan päässä hotellistamme. Barcelona on lumoava kaupunki jolla on upeaa historiaa kerrottavanaan, se toimii myös arkkitehti Antonio Gaudin mestarillisen arkkitehtuurin näyttämönä.


Hinnat
Sisältävät kurssilla annettavan, monipuolisen opetuksen: Kaksi päivittäistä 1,5h joogatuntia, luentoja joogafilosofiasta, meditaatioita, hengitysharjoituksia. Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla, sekä viimeisen yön hotellimajoitus Barcelonassa.

Majoitus 3hh  710€ 
Majoitus 2hh  795€
Majoitus 1hh lisämaksusta, kysy lisätietoja.

Lahjoitamme 10% joogamatkan tuotosta Äiti Amman hyväntekeväisyysojelmaan! Lisätiedot seuraavasta linkistä: http://www.embracingtheworld.org/about-us/

Huom! Nyt saatavilla kaverialennus: Kun varaat matkan ystäväsi kanssa, saatte molemmat 30€ alennuksen joogamatkan hinnasta.

HINTAAN SISÄLTYY:

 - 1 yön majoitus Hesperia Barri Gòtic Hotellissa Barcelonan kaupungissa

- 1 x 60 minuutin valinnainen hoito (Reiki&shiatsu yhdistelmähoito tai intuitiivinen parannushoito)

- 2 päivittäistä joogatuntia (90 minuutin mittaisia) 

- 6 yön majoitus Villa Sunlight:ssa 

- Herkulliset kasvisruoat: aamiainen ja lounas Villa Sunlightissa

- Luentoja joogafilosofiasta ja hyvinvoinnista

- Meditaatioita ja hengitysharjoituksia

- Tervetuliais- ja jäähyväispäivällinen

Lennot
Barcelonaan on saatavilla erittäin edullisia lentoja. Ilmoittaudu matkalle mahdollisimman nopeasti, jotta voit varata itsellesi edullisimmat lennot. Kysy lisätietoja, ehdotamme sinulle edullisimpia ja nopeimpia lentoja. Lentokentältä voidaan järjestää kuljetus suoraan Villa Sunlightiin edullisesti.

Tee varauksesi välittömästi sähköpostitse: juttajokinen@hotmail.com


Sydämellisesti tervetuloa mukaan joogamatkalle!