Workshopit:

Suuren kysynnän johdosta järjestämme nyt keväällä toisenkin Detox- ja joogaviikonlopun:

Hyvän olon Detox- ja joogaviikonloppu Silvopleessa 13.5-14.5.2016                                                                                                  

Pienen kevätpuhdistuksen aika! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvän olon detox – ja urbaaniin joogaretriittiin ravintola Silvopleen tiloissa. Tarjoamme 1,5 päivän mittaisen mini-retriitin joka ei sisällä yöpymistä retriittipaikassa. Saat tiiviin infopaketin kehon ja mielen puhdistamisesta ruokavalion sekä joogan avulla, tule mukaan saavuttamaan hehkuvampi ja elivoimaisempi keho sekä mieli. Mukaan tarvitset ison vesipullon, pyyhkeen ja muistiinpanovälineet. Osallistujille annetaan ruokavalioon liittyviä ohjeita ilmoittautumisen yhteydessä. Joogaharjoitukset on suunniteltu kehon puhdistumista tukemaan, meditaatiotekniikat ja hengitysharjoitukset tukevat myös mielen puhdistusprosesseja. Shiatsupainelun avulla avaamme tukoksia kehon energiavirtauksessa. Kevätpuhdistus voi olla myös inspiroivaa, herkullista ja hauskaa - tervetuloa kevät, valo, vihreys ja hyvä olo!

Ohjelma:
Pe 13.5 klo:17-19
Yin & Yang joogaharjoitus ja hengitysharjoitus, teemana kierrot, sekä kehon ja mielen tasapaino.
Puhdistavat vihersmoothiet ja keskustelutuokio/tietopaketti detoxista: keho, mieli ja ruokavalio.

La 14.5 klo 11-13
1,5h dynaaminen joogaharjoitus, Prana flow -joogaa: laitetaan elämän energia virtaamaan teemana kehon puhdistumisprosessia kiihdyttävät asanat. Tämän jälkeen teemme kehon shiatsupisteiden painelua itsepaineluna (opetamme tekniikat).

klo 13-15 Lounastauko
Saat Silvopleessä 10% alennuksen, voit myös tuoda eväät tai käydä kotona syömässä.

klo 15-18
Yin Jooga: detox -harjoite sekä syvärentoutus. Tämän jälkeen seuraa ohjattu meditaatioharjoitus ja luento aiheena mielen detox. Lopetuspiirissä nautimme Joogiteetä ja raakasuklaata.

OHJELMAAN KUULUU YHTEENSÄ 7H OPETUSTA (JOOGA, LUENNOT, MEDITAATIO, SHIATSUPAINELU, RENTOUTUS)

OHJAAJAT: Jutta Jokinen ja Antti Lecklin
Katso www.juttajokinen.fi ja www.consciousness.fi

Hinta: 75€
Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen info@consciousness.fi tai käytäyhteystietolomaketta. Ilmoittautuminen on sitova ja sen yhteydessä maksetaan varausmaksu 30€. 

Lahjoitamme 10% joogamatkan tuotosta Äiti Amman hyväntekeväisyysojelmaan! Lisätiedot seuraavasta linkistä: http://www.embracingtheworld.org/about-us/

Ravintola Silvoplee
Toinen linja 7, 00530 Helsinki